Komparace diskurzu Agendy 2030 udržitelného rozvoje a Miléniové deklarace se zvláštním zřetelem na vymýcení chudoby - Rüžičková, Barbora
Milénievé ciele tisícročia (MDGs). Ciele udržateľného rozvoja (SDGs). Komparácia diskusie Agendy 2030 a Miléniová deklarácia.