Aplikace modelu tří úrovní nervového systému na leadership - Martof, Pavel
Moderné prístupy v rámci psychológie, psychoterapie a filozofie. Možnosti aplikácie neurobiologického modelu pre rozvoj a tréning schopností leadershipu. Stručný historický vývoj a prehľad hlavných smerov, ktoré sa touto problematikou zaoberajú predovšetkým v rámci psychológie, psychoterapie a praktickej fyziológie. Koncepcia troch úrovní nervového systému a jeho úloha v živote človeka.