Veková a vzdelanostná diverzifikácia v stabilizácii hotelových zamestnancov - Vetráková, Milota
Fluktuácia a stabilizácia zamestnancov. Zisťovanie súčasného stavu v zamestnanosti a dôvodov fluktuácie v hoteloch podľa vekovej kategórie a dosiahnutého stupňa vzdelania. Veková a vzdelanostná štruktúra zamestnancov vybraných hotelov. Faktory fluktuácie a faktory stabilizácie zamestnancov vo vybraných hoteloch. Pomer počtu zamestnaní opýtaných počas ich kariéry vzhľadom na najvyššie dosiahnuté vzdelanie a ich vek.