Udržitelné finance jako fenomén doby - Zavázalová, Helena
Problematika zmeny klímy z pohľadu finančnej stability a riadenia rizík. Zapojenie bánk do snahy o presmerovanie finančných tokov smerom k udržateľnej ekonomike. Vytváranie vhodných podmienok pre zelené investovanie. Stanovenie legislatívneho rámca, tzv. taxonómie. Motivovanie bánk.