Návštevnosť vybraných prírodných liečebných kúpeľov na strednom Slovensku - Marčeková, Radka
Východiská skúmania prírodných liečebných kúpeľov. Návštevnosť vybraných kúpeľných podnikov - Brusno, Dudince, Kováčová (2008-2016). Spokojnosť návštevníkov s kvalitou služieb.