Sources of Innovative Opportunities in Small and Medium-Sized Enterprises in the Slovak Republic - Jančovičová, Monika, 1991-
Inovácia a zdroje inšpirácie inovácií. Analýza zdrojov a motivácie, ktoré vedú podnikateľské subjekty inovovať, na základe dotazníkového prieskumu medzi malými a strednými podnikmi na Slovensku. Zdroje inšpirácie inovačných aktivít. Vonkajšie stimuly inovačných aktivít. Vzťah medzi odvetvím, v ktorom podnikateľský subjekt pôsobí a vonkajším stimulom pri tvorbe a implementácii inovácií.