Do hutní expedice proniká digitalizace - Gračková, Ivana
Automatizácia a digitalizácia nielen vo výrobných procesoch, ale aj v logistike. Nové technológie v hutníckom závode Liberty Ostrava. Aplikácia pre organizáciu kamiónovej dopravy. Zlepšenie sledovania, merania a riadenia procesov, ktoré ovplyvňujú procesy v expedičných skladoch a v kamiónovej doprave. Automatický váhový systém. Lokačný systém pre zrýchlenie nakládky.