Isolated Islands or Communicating Vessels? – Bitcoin Price and Volume Spillovers Across Cryptocurrency Platforms - Kliber, Agata
Vzájomné závislosti medzi hlavnými kryptomenovými burzami (americkými, európskymi a japonskými). Prelievanie cien a objemov v dennej frekvencii v období 6/2015-5/2019 podľa údajov zo stránky bitcoinity.org.