Managerial Reporting by Food Production Companies in Slovakia in 2017 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Analýza manažérskych výkazov o sociálnych a environmentálnych účinkoch potravinárskych spoločností na Slovensku z roku 2017. Použitá obsahová analýza výročných správ.