Slovakia. Food Companies Reporting of Corporate Social Responsibility in the Slovak Republic - Pakšiová, Renáta, 1974-
Vykazovanie spoločenskej zodpovednosti v európskej a slovenskej legislatíve. Štruktúra štatistickej klasifikácie ekonomických činností potravinových spoločností. Obsahová analýza výročných správ daných spoločností za rok 2017.