In je zrnková káva a funkčný čaj - Kapitánová, Tatiana
Teplé nápoje a domácnosti. Zvýšený záujem o prémiovejšie produkty. Kladený dôraz na kvalitu a dobrú ekonomickú situáciu. Trendy v zmene spotreby kávy a čaju. Reakcia výrobcov na meniace sa návyky a preferencie zákazníkov.