Spotrebitelia chcú prémiový alkohol - Raševová, Kristína
Nárast konzumácie liehovín v slovenských domácnostiach. Zatiaľ čo konzumné liehoviny sú na ústupe, obľuba horkých bylinných likérov rastie. Slováci siahajú častejšie po privátnych značkách vína a začínajú si priplácať za drahšie značky. Podiel druhu liehovín na tržbách.