Vývoj váh ovládol softvér - Raševová, Kristína
Presadzovanie pultových váh na báze PC technológií, ktoré sú prepojené s inteligentnými regálmi a elektronickými cenovkami v predajniach. Z váh sa stávajú riadiace systémy špecifických celkov predajní, a to vďaka špeciálnym softvérom. Nová legislatíva v oblasti pokladníc.