Počasie ovplyvňuje predaj nápojov - Brezovský, Jozef
Logistika v oblasti alkoholických a nealkoholických nápojov. Hlavné špecifiká nápojovej logistiky, najmä piva. Hlavná sezóna logistiky. Environmentálna politika.