Pygmalios analytics ako nástroj zberu dát súvisiacich so zákazníckym správaním sa v kamenných predajniach - Gežík, Pavel, 1983-
Analýza zákazníckeho správania. Pygmalios analytics ako nástroj poskytujúci adekvátne možnosti na získavanie informácií a na analýzu správania sa zákazníkov a ich preferencií. Rôzne príklady a prípady použitia.