Institutions and Determinants of Firm Survival in European Emerging Markets - Baumöhl, Eduard, 1982-
Analýza vplyvu kvality inštitúcií na prežitie firiem v 15 európskych rozvíjajúcich sa trhoch. Použitie Coxovho proporčného modelu rizika na firmy v rokoch 2006-2015. Špecifikácia konkrétnych podmienok nevyhnutných pre správne fungovanie firiem.