Pools or Schools or Both? Diversification and Specialisation in Public Servises - Dujava, Daniel
Model dvoch obcí poskytujúcich dve verejné služby. Spolupráca medzi obcami alebo zlúčenie dvoch obcí do jednej jednotky by zlepšili blahobyt.