Method for Managing Sentiments by Linguistic Term Sets and Fuzzified Databases - Hudec, Miroslav, 1969-
Analýza výpočtu intenzity sentimentov a ich riadenia bez straty informácií v relačnej databáze. Využitie množiny lingvistických výrazov. Ukladanie údajov do fuzzy-meta modelu a dopytovanie sentimentov.