Finančné dáta a ich grafické zobrazenie v jazyku R - Pekár, Juraj, 1972-
Analýza finančných dát ako jedna z východísk pri stanovení investičnej stratégie. Grafické zobrazenie dát - základný nástroj finančnej analýzy. Možnosti programového systému R, ktorý umožňuje rôzne spôsoby zobrazenia finančných dát. Výhoda systému - flexibilita, neustále doplňovanie použiteľných balíkov, ktoré sú aktualizované na základe najnovších vedeckých poznatkov.