Evolučné algoritmy a bimaticové hry - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Evolučné algoritmy a ich elementy. Využitie evolučných algoritmov. Typy evolučných algoritmov. Bimaticové hry. Ilustračný príklad.