Scherzkommunikation linquistisch betrachtet - Adamcová, Silvia, 1984-
Prednáška profesora Dr. Ernsta Diesera na tému zábavnej komunikácie z lingvistického pohľadu. Prednáška sa konala 17.4.2019 na Ekonomickej univerzite v Bratislave.