Assessment of Business English in Higher Education. Moving from Teacher Domain to Self-Assessment Practices - Zamborová, Katarína, 1988-
Analýza dôvodov pre rôzne typy hodnotenia študentov. Spätná väzba pre študentov, ktorá posilní ich sebavedomie a motivuje do ďalšieho štúdia.