<The> Concept of Authenticity in ESP Classroom - a Theoretical Approach - Pavlíková, Žaneta, 1973-
Pojem autentickosť ako taký v porovnaní s možnými stupňami autentickosti, ktoré je možné dosiahnuť vo vyučovaní odborného anglického jazyka. Rôzne definície, typy a stupne autentickosti. Úlohy a aktivity, ktoré môžu byť nápomocné pri vyučovaní odborného anglického jazyka s používaním autentických materiálov.