Theory and Practice of Bank Risk Management - Arkadievna, Yagodkina Izolda
Diskutovanie o ekonomickej povahe bankových rizík a zverejnenie ich obsahu. Klasifikácia rizík podľa takých kritérií, ako sú príčiny a oblasti ich výskytu. Bankové riziká a spôsoby ich riadenia sa posudzujú s prihliadnutím na vonkajšie a vnútorné faktory, ktoré ich ovplyvňujú.