My vs. tí druhí. Jazyk pravicového populizmu v európskom porovnaní - Štefančík, Radoslav, 1976-
Jazyk pravicového populizmu. Národ (ľud) ako centrálna kategória jazyka pravicového populizmu. Nepriatelia národa - menšiny (maďarská menšina, Rómovia), imigranti. Jazyk pravicových populistov založený na dichotomickom vnímaní v zmysle priateľ vs. nepriateľ.