Selected Practical Aspects of the Fiscal Decentralization in the Slovak Republic - Neubauerová, Erika, 1968-
Poukázanie na kľúčové prvky decentralizácie verejnej správy v podmienkach Slovenskej republiky s osobitným dôrazom na vytvorenie daňového systému miestnych samospráv. Skúmanie výšky miery vzájomného vzťahu medzi štátnymi príjmami a objemom výdavkov pri plnení úloh.