Zdaňovanie príjmov v SR po 1. januári 2019 - prehľad vybraných legislatívnych zmien - Vašeková, Miroslava, 1978-
Národná rada Slovenskej republiky schválila v roku 2018 viacero zákonov, ktorými sa novelizuje aj zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Prehľad noviel a ich legislatívnych zmien.