Perception of Trust Building Mechanisms in EU Countries - Tkáč, Michal, 1958-
Analýza toho, ako občania krajín EÚ vnímajú úlohu mechanizmov budovania dôvery. Výskum sa snaží zistiť, či mechanizmy budovania dôvery občania uznávajú ako významnú hnaciu silu využívania digitálnej technológie v porovnaní s inými nástrojmi stratégie jednotného digitálneho trhu (DSM). Ďalšia časť výskumu analyzuje silu vzťahu medzi podporou občanov pre nástroje DSM a úrovňou zhody s pozitívnym dopadom digitálnych technológií na ekonomiku, spoločnosť a kvalitu života.