Novelizácia IFRS 2 v súlade s nariadením Komisie (EÚ) č. 2018/289 s účinnosťou od 1. 1. 2018 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Nariadením Komisie (EÚ) č. 2018/289 z 26. februára 2018, ktorým sa mení nariadenie (ES) č. 1126/2008, ktorým sa v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1606/2002 prijímajú určité medzinárodné účtovné štandardy, pokiaľ ide o IFRS 2 Platby na základe podielov 1, sa objasňujú niektoré konkrétne prípady, v ktorých sa má tento štandard uplatniť.