Novelizácia IAS 40 v súlade s nariadením Komisie (EÚ) č. 2018/400 s účinnosťou od 1. 1. 2018 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Nariadením Komisie (EÚ) č. 2018/400 zo 14. marca 2018, ktorým sa mení nariadenie (ES) č. 1126/2008, ktorým sa v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1606/2002 prijímajú určité medzinárodné účtovné štandardy, pokiaľ ide o IAS 40 Investičný nehnuteľný majetok, sa upresňujú podmienky reklasifikácie nehnuteľností do kategórie investičného nehnuteľného majetku, alebo opačne z kategórie investičného nehnuteľného majetku