Zmeny v oblasti zdravotného poistenia a sociálneho poistenia - Meluchová, Jitka, 1965-
Odpočítateľná položka na zdravotné poistenie v roku 2019. Výška odpočítateľnej položky na zdravotné poistenie v roku 2019. Výpočet a platenie poistného na zdravotné poistenie v roku 2019. Výpočet a platenie poistného na sociálne poistenie v roku 2019. Zavedenie ročného zúčtovania sociálneho poistenia.