Prípadové štúdie s využitím IKT - Pasiar, Ladislav, 1984-
Dôležitá schopnosť práce s informáciami a ich kreatívnej aplikácie na riešenie konkrétneho problému. Nástroje IKT vo vyučovacom procese. Elektronické vzdelávanie - e-learning. Možnosti využívania IKT v problémovom vyučovaní. Prípadové štúdie a IKT. Požiadavky na dobré prípadové štúdie. Prieskum využívania nástrojov IKT v prípadových štúdiách na stredných odborných školách v SR.