Aktuálne výchovné problémy na stredných školách - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Znaky výchovy podľa vybraných autorov. Výchovne problémové správanie žiakov na stredných školách. Aktuálne výchovné problémy – výsledky predvýskumu.