Analýza primárneho trhu s dlhopismi podľa typu a krajiny emitentov - Kaselyová, Paulína, 1995-
Analýza trhu s dlhopismi na základe krajín emitentov. Zistenie, ktoré krajiny majú najväčší podiel na primárnom trhu s emitovanými dlhopismi. Výskum bol robený formou Paretovej analýzy. Prezentácia výsledkov.