Veľký prehľad zmien v zákone o dani z príjmov - Brnová, Miroslava
Novely zákona č.595/2003 Z.z. Úpravy v ZDP účinné od 01.01.2020. Rozšírenie definície divedenda pre účely zdaňovania. Mikrodaňovník. Ilustračné príklady.