Príjmy študentov vysokých škôl z aspektu aktuálnych zmien - Jarinkovičová, Valéria
Zmeny pri zdaňovaní rôznych príjmov študentom vysokých škôl. Dohody o brigádnickej práci študentov. Príjmy z podnikania. Štipendiá. Daňový bonus na vysokoškoláka.