<The> Analysis of Bond Market Based on Spread Reference Rate - Kaselyová, Paulína, 1995-
Theoretický opis dlhopisov a ich emisný proces. Analýza, ako sa riziko a výnos z dlhopisov mení na základe referenčného rozpätia.