Špecifická metodika účtovania - mikro, malá, veľká účtovná jednotka - Pastierik, Vladimír
Účtovná metodika pre jednotlivé veľkostné skupiny účtovných jednotiek v zákone o účtovníctve. Špecifiká účtovnej závierky. Cash flow.