Identification of Learning Needs in Interdisciplinary Education - Matulčíková, Marta, 1964-
Identifikácia a prehľad medziodborových zručností, ktoré vyžaduje prax od zdravotníckych pracovníkov. Vyžadujú sa vedomosti a zručnosti a oblasti administratívy, ekonomiky a manažmentu. Empirický výskum.