Daňové znalosti - inšpirácie a inovácie - Burák, Emil
Pojem a význam daňových inovácií. Vybrané inšpirácie daňových inovácií vo svete. Dánsko-fínsky model. Holandský model. Tchajwanský model bločkovej daňovej lotŕie ako vzor pre Slovensko.