Rovesnícka mediácia - alternatívny spôsob riešenia výchovných problémov - Chmelárová, Zuzana, 1967-
Prieskum, ktorého cieľom bolo zistiť, do akej miery sú žiaci a učitelia informovaní o možnostiach rovesníckej mediácie. Názor žiakov a učiteľov na možné vplyvy mediácie. Spôsoby riešenia konfliktov v bežnom živote. Prieskumná vzorka, metóda, porovnanie a výsledky.