<The> Impact of Digitalization and Automatization on the Accounting Profession - Gedeon, Milan, 1993-
Súčasný status v účtovníckej profesii. Vysvetlenie pojmov digitizácia, digitalizácia a automatizácia. Ich špecifický vplyv na procesy účtovníckeho riadiaceho systému. Výhody a nevýhody.