Kapitálový trh ako zdroj financovania slovenských podnikov - Polečová, Petra
Problematika kapitálového trhu. Vyspelé kapitálové trhy a emerging markets. Kapitálový trh na Slovensku. Burza cenných papierov v Bratislave. Prekážky rozvoja kapitálového trhu na Slovensku. Analýza zameraná na využívanie externých foriem financovania malých a stredných podnikov. Hlavné dôvody nedostatočného využívania kapitálového financovania z pohľadu slovenských podnikov. Možnosti obnovy kapitálového trhu na Slovensku.