Alternative methods of Accounting and Measuring Increased Requirements for the Automatization in Accounting - Srnišová, Petra, 1981-
Vývoj automatizovaného spracovania účtovníctva. Automatizácia v účtovníctve v legislatívnych podmienkach SR. Hmotný a nehmotný dlhodobý majetok a zásoby - prehľad funkcií konkrétnych typov softvéru.