Význam finančno-ekonomickej analýzy pri stanovení všeobecnej hodnoty podniku - Meheš, Marek
Problematika ohodnocovanie podnikov v podmienkach Slovenskej republiky. Charakterizácia základných pojmov v oblasti ohodnocovania podnikov a uvádzanie základných metód využívaných na území SR na kvantifikáciu hodnoty podniku. Charakterizácia finančno-ekonomickej analýzy a napokon uvádzanie významu finančnej analýzy v procese stanovenia hodnoty podniku.