Ženy a ich úloha a postavenie vo vedení a manažmente - Procházková, Katarína, 1983-
Mužský a ženský pohľad na vedenie ľudí. Prekážky uplatňovania ženského vodcovstva v praxi. Rodová medzera v globálnom vedení a manažmente. Pojmy v rodovej terminológii - sklenený strop a sklenený útes. Index rodovej rovnosti v Európe (2019).