Ľudské zdroje ako komponent podnikateľských modelov v ére priemyslu 4.0 - Blštáková, Jana, 1980-
Prejavy hodnotových zmien vnímania ľudí v organizáciách vo vzťahu k hodnotám, ktoré sú preferovanými v podnikaní a ktoré tvoria jadro podnikateľských modelov. Obsahová štruktúra dotazníka, výsledky prieskumu.