Analýza finančných nástrojov na trhu cudzích mien za roky 2004 - 2019 - Badura, Peter, 1978-
Aalýza devízových operácií a finančných nástrojov devízového trhu. Prostredníctvom analýzy objemu obchodov s finančnými nástrojmi na trhu forex, identifikovanie hlavných zmien a vývojových tendencií pri ich využívaní.