Menová politika, ekonomický cyklus a hospodársky rast - Bikár, Miloš, 1973-
Stav riešenej problematiky doma a v zahraničí. Politika negatívnych úrokových mier. Výskumný dizajn. Dopady menových politík centrálnych bánk. Vývoj na finančných trhoch a ukazovateľ hybnosti vývoja indexu DJIA.