Ist das deutsche System der Kirchensteuer eine Alternative für die Slowakische Republik? - Blankenberg, Mike
Alternatíva financovania cirkvi. Poukázanie na to, že cirkev Slovenskej republiky môže plniť svoje úlohy len pomocou dostatočného štátneho financovania. Porovnanie nemeckej a rakúskej cirkevnej dane, ich spochybnenie a kritika.